2008. február 12., kedd

békávé 11.

Ma is maradnék a boldog időskor témakörnél...

Vannak dolgok, amikre nyáron csak az idős nők képesek. Azért nyáron, mert a szandik előkerülésével csakis ilyenkor válik a nagyérdemű számára is láthatóvá eme rejtett tehetségük...

Amikor az alábbi kép a szemem elé tárult, komolyan el kellett gondolkodnom: Hogy is van ez?? Én a kezemen is alig bírom megvariálni az ujjaimat, nemhogy a lábamon!!! Hogy a megmeredt lópélóba' képesek addig pakolászni a lábujjaikat, míg összezavarják a gyanútlan utast a metrón???? (meg egyébként is: próbáltatok már így lépkedni??? Szerintem a lehetetlennel határos...)


Aki fényképpel illusztrálva, természetesen 40 év alatt képes ezt utána csinálni, az lehet a nap nyertese, és mint ilyen, szintén lehetőséget kap a holnapi téma megválasztására....:)))))))))))))

1 megjegyzés:

  1. Sajnálattal konstatáltam, műveltséged hiányos voltát...;-)

    Ált.Iskola VII. osztályos történelem tananyag Mari Teri és kora.
    Ezek szerint leragadtál a "pragmatica sanctio"-nál, és a többi forradalmi újítás felett elsiklottál :))
    Nos...
    Számos újítás közül kettőt emelnék ki, egyik a LÁBMÍDER.
    MariTeri lánya, Mari Antionett mikor francia királyné lett, kérdezte anyját, mivel tünhetne ki az udvar rizsporos parókát és bohóc maszkot viselő cirkuszi forgatagából.
    Anyja ekkor találta ki a lábmídert, ami lehetővé tette a krinolin ruha alól kivillanó lábfej egyedivé alakítását, és feltűnővé tételét. Toinette annyira megszerette ezt a viseletet, hogy szinte a védjegyévé vált, még a gillotin alá is ebben ment a forradalom idején :))
    A másik jelentős újítás a lóbélből készített ÓVSZER, amit a testőrség tagjainak KÖTELEZŐ volt viselni...;-)
    Ez nem vicc...Utána nézhetsz...:DD

    VálaszTörlés